Reisboeken

Een goede voorbereiding is het halve werk. Tijdens het voorbereiden kun je al wegdromen en genieten en dan ben je er nog niet eens! Ook heb je op reis soms even niet de toegang tot internet, je zit in de auto of in de bus, of je hangt lekker op je strandbedje. Dan is het altijd handig om toch wat te kunnen lezen. Daarom hier drie boeken die ik bij de voorbereidingen van mijn reizen heb gebruikt.


De Lonely Planet, een begrip onder de reisboeken, mag niet in je tas ontbreken als je gaat reizen. Of je nu gaat backpacken of iets luxer op reis gaat. De Lonely Planets staan altijd boordevol goede tips.

Dit boek is je paspoort voor het meest relevante, actuele advies over wat je kunt zien en ook wat je kunt overslaan, want je hebt helaas niet eeuwig de tijd om Thailand te ontdekken. Welke verborgen ontdekkingen staan jou te wachten?

Costa Rica, naar mijn mening het mooiste land wat betreft flora en fauna. Internet hebben ze ook overal, maar wat is er lekkerder dan altijd een boek bij je te hebben welke boordevol informatie staat?

In India heb je niet altijd elektriciteit (en dus wifi) en ook zijn de treinreizen lang. Daarom is het heerlijk om alvast uit te zoeken wat je op de plaats van bestemming kunt doen. 


Scroll naar boven