Ondersteun mij en mijn website

Vind jij het leuk om de blogs en artikelen op ireneopreis.nl te lezen en wil je iets voor me terug doen? Lees dan snel verder.

Je zult begrijpen dat het opzetten van deze website veel tijd heeft gekost. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het ontzettend leuk om te doen, maar ik wist weinig van het maken van sites. Ik heb alles van A tot Z zelf gedaan. Urenlang uitzoeken hoe iets werkt, inlezen wat ik wel en niet moet doen, mij verdiepen in SEO (hoe je bovenaan google komt), het kijken van YouTube filmpjes… En daar verdien ik niets mee. Daarom staan er in mijn artikelen affiliate links. Wat affiliate links precies zijn, staat hier omschreven. In dit artikel ga ik er dieper op in hoe jij mij kan helpen door aankopen te doen via mijn website, zodat ik er nog een klein beetje aan kan verdienen. 

Ondersteun mij in het succesvol maken van mijn site (en dus mijn leven 😉 )

Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Jij koopt iets via mijn site, bijvoorbeeld een boek, een koffer of leuke reisaccessoire. Jij betaald daar niets extra’s voor maar ik verdien daar wel wat aan. Dat is hoe het werkt. Je kunt het eigenlijk zien als een bedankje voor de moeite. Het maakt niet uit wat je precies koopt, zolang je maar op 1 van de linkjes klikt die in mijn teksten staan. Jij wordt doorverwezen naar de website en kan daar een aankoop doen. Wat hier heel belangrijk bij is, is dat je tussendoor de website niet afsluit. Dan krijg ik er niet meer voor betaald. 

Ik werk met onder andere de volgende sites samen:

Bol.com
Decathlon.nl
Sunnycars.nl
Hema.nl
Reisartikelen.nl

Mocht je dus bij een van bovenstaande bedrijven iets willen kopen of willen boeken, doe dat dan via mijn site!

Scroll naar boven