Irene

Welkom op mijn site! Ik ben Irene en naast mij zie je mijn man Bernd. Wij houden ontzettend van reizen. Maar… Ken je dit gevoel…? Met je laptop zit je op de bank. Op de achtergrond een muziekje. Je bent op zoek naar informatie over je volgende reis. Waar ga je heen? Wordt het dit jaar ver weg of zullen we dichter bij huis blijven? En hoe warm is het er? Je zit al helemaal weg te dromen… Het enige dat je tot nu toe weet is hoeveel vakantiedagen je hebt opgenomen en in welke periode je gaat. Je struint het internet af naar leuke informatie. Huren we een auto of nemen we een pakketreis?

Ik ken dit gevoel maar al te goed. Dit is namelijk hoe ik er vaak bij zat (zit eigenlijk). Ik vind het heerlijk om te dagdromen over de volgende reizen die ik zal maken en maak daarbij ook veel gebruik van de informatie die ik op internet vind. Met deze informatie op zak heb ik al vele mooie reizen mogen maken! Van deze reizen heb ik alle informatie verzameld en op deze website kun je dat terugvinden. Ook heb ik een blog bijgehouden, met daarin veel tips.

Alle foto’s die je op mijn website vindt zijn zonder filters gemaakt. Ik vind het belangrijk om een eerlijk verhaal te vertellen, dus ook eerlijke foto’s.

Wil je ook dat ik jouw blog plaats? Neem dan contact met me op.

Ik wens je veel leesplezier en vooral: goede reis!
Liefs, Irene

Scroll naar boven